Sotungin vesiosuuskunta

Sotungin vesiosuuskunta perustettiin kesällä 2018 tarkoituksenaan rakennuttaa Sotungin alueelle vesi- ja viemäri -verkosto sekä mahdollisesti valokuituverkko. Vesihuolto- ja valokuituverkon rakentaminen käynnistyi 2019 ja valmistui talvella 2021. Rakentamisen jälkeen osuuskunta ylläpitää ko. verkkoja, ja myy vesihuolto ja valokuituverkon palveluita rakentamassaan verkossa.

Osuuskunnan säännöt (pdf-tiedosto)

Sotungin Vesiosuuskunnan vuosikokous pidettiin 4.3.2019 osuuskuntaan liittyneille, ja kokouksessa päätettiin käynnistää vesihuoltoverkon rakentaminen. Vuosikokouksessa esitetyn tilannekatsauksen materiaalin voi katsoa TÄSTÄ. Esityksessä on kerrottu mm. osuuskunnalle ja kiinteistönomistajalle kuuluvat työt.

Sotungin Vesiosuuskunta saa tukea Sotungin ja Sepänmäen alueen valokuituverkon ja vesihuollon suunnitteluun EMO ry:ltä. Tuen avulla osuuskunta teettää valokuituverkon toteutussuunnitelmat, valokuituverkon rakentamisen tarjouspyyntöasiakirjat sekä tarvittavat suunnitelmat ELY-keskukselle. Toimenpiteet toteuttavat Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmaa sekä EMO ry:n kehittämisstrategian "Hyvä arki ja asuminen" - painopistettä


Sotungin Vesiosuuskunnan jäsenrekisterin GDPR-tietosuojaseloste löytyy TÄSTÄ (pdf-tiedosto)